Sunday, April 01, 2007

Gazeta mica a luat premiul cel mare!

Gazeta a luat Grand Effie la concursul din publicitatea romaneasca in care creativitatea se imbina cu efiecientza. Campania de relansare a Gazetei din martie 2006 a castigat locul I la sectiunea media dar a luat si marele premiu al concursului.

De ce este importat acest premiu?
Pentru ca nu se da numai agentiei care face spotul, in cazul de fatza Headvertising, ci si clientului pentru care este facut spotul, adica Gazeta. Mai precis, aici nu iau premii reclamele fantoma, creatiile de dragul creatiei sau alte plantoane. Aici castiga cei care fac reclama unui produs castigator, unui produs care dincolo de ideea pe care o comunica sa aiba in spate cifre puternice in ceea ce priveste cresterea vanzarilor. Toate acestea s-a intamplat la Gazeta. Ca idee, acest festival a fost castigat in anii trecuti de campaniile la Unirea (care a crescut vanzarile produsului cu 80%) si Altex (aia cu "ala micu' de respira greu"-care a produs o crestere asemanatoare).

Camapaniile Gazetei, "O redactie pe masura" si " Cea mai buna echipa din Romania", dar si cele la Unirea si Altex mai jos.







1 comment:

Cristi said...

Ce sa mai vorbim. Mare talent Popicaaaa