Monday, April 02, 2007

Saptamana Patimilor


Steaua bate Rapid dupa unul dintre meciurile in care a avut cel mai mare noroc din ultimii ani. 3-2 pentru echipa mai curata la suflet :)), ca sa ne luam dupa Becali. Steaua si Rapid au dat 5 goluri pentru ca s-au invitat la a-si marca una alteia. S-a jucat in viteza pana la 30 de metri de poarta adversa. Si cam atat.


Ce se poate remarca la acest meci? Petice. Bucati ale unui puzzle care ramane necompletat. Ruperile de ritm ale lui Elton, dorintza de victorie a Rapidului, meritul Stelei de a-si cunoaste limitele, ca Zicu este in forma (fie numai pentru faptul ca a marcat), faptul ca dupa iesirea lui Elton Steaua nu a mai legat 3 pase, Ganea care a reusit sa o bage in atze, schinmbarile antrenorilor, greseala lui Coman si golul lui Ochirosii. Pentru ca a fost.


Altceva. Pe TV Sport se vorbeste despre faptul ca "Piturca a avut dreptate cand l-a scos pe Coman inaintea meciului cu Olanda, prin urmare si Lucescu ar fi trebuit sa faca acelasi lucru". Media Pro-ist. Chaoir nu era altceva de discutat dupa un 2-3 slabutz, dar spectaculos?! Piturca l-a asteptat pe Coman la cotitura, nu a fost o decizie tactica. Si l-a avut pe Lobont in forma. La Rapid pe cine sa bage Lucescu? Trecem peste. Neimportant.


Inca ceva. Olaroiu iese din conferintza de presa. Acest meci s-a jucat! Cu nerv si cu nervi. Si cu nervii. Nervii suporterilor, ai antrenorilor, ai tutoror celor implicati in vreun fel.


Lucescu este apasat de rezultat. Are de ce! A luat o bataie grea. Apasata. Se cunoaste in voce. Cum intra in sala se adreseaza ofiterului de presa: "Cristi...". Era galagie... Acesta reactioneaza: " Faceti liniste, va rog!". Si incepe: " Fotbalul este injust. Este prea greu pt situatia in care sunt acum sa spun cat trebuia sa castigam noi, dar nu trebuia sa pierdem..." Ar putea parea banal, dar este adevarat.


A inceput Saptamana Patimilor pentru Steaua. Pentru Olaroiu, pentru MM, pentru Gigi, pentru suporterilor Stelei. In noaptea de inviere e meciul cu Dinamo...Atat.

7 comments:

Cristi said...

boring.....si nu ai dreptate

adrianpopa said...

cine are dreptatea, tata, cine...?
:) Asa scriu eu, mai batraneste...:))

Masi said...

Frumos, tati, frumos!

Cristi said...

masi....ce faci ma? te dai bine pe langa adi?

adrianpopa said...

:)) Bravo Masi, recunosti vaoarea :)

adrianpopa said...

ai o bere de la mine :D
si tu cristi 2 cola, de la pariul trecut. Mi-am amintit ca nu ti le-am dat :D

Cristi said...

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............chiar ca...tu nu mi-ai mai dat sucurile alea