Saturday, April 28, 2007

Doua nu-potisme

Steaua ca o echipa ranita in orgoliu, in palmares, in mandrie, in tot ce poate sa doara. A venit la Cluj sa salveze ce se mai putea salva dintr-un sezon cenusiu. Un 2-1, cat o o salvare de la retrogradarea in mediocritate. Jocul nu mai conteaza, este element colateral, probabil ca o astfel de "performantza" in tururile preliminare din CL ar scoate-o in afara fotbalului care se joaca. Dar ce mai conteaza, are 3 puncte luate de la Cluj.
Cluj, hmmm...arhetipul demoralizarii! N-am mai vazut de mult o echipa care sa "nu poata" la modul la care a putut CFR-ul. De-mo-ra-li-zati. Fotbalistii au alta vorba, "pi...i pe ei". Fotbal cu coada intre picioare. Fotbal de frica. Frica de a castiga. Sau macar a face egal. Daca CFR-ul a clacat in fatza unei echipe pe care numai cine n-a vrut n-a batut-o, imaginati-va ce ar fi facut in Liga. Spun "ce ar fi facut" pentru ca nu mai prind locul 2. Sigur.
Doua echipe care n-au putut. Una sa scoata un rezultat, alta sa joace de Doamne-ajuta.

Ce fotbal urat! Nu, ce fotbal trist! Care ne va reprezenta in CL. Gigi are dreptate, pentru ca Steaua sa mai joace ceva ar trebui sa transfere 20 de jucatori. 20?! Care or fi aia?

PS: Catre ce si-o fi luand avantul Goian?


Friday, April 27, 2007

Ronaldo isi face site oficial


Nu este inca gata, dar e pe "vine". Asa zic cei care se vor ocupa de pagina. Mie mi-a placut Ronaldo. La PSV, la Barca, la Inter, chiar si la Real. Cu toate ca a tradat "il populo nerr-azzuro", va recomand pagina lui...cand o sa apara.O singura mentiune. Pacat ca si-o face acum, la sfarsit de cariera, cred ca ar fi fost mai accesata acum cativa ani cand Ronnie facea reclama la caciucurile Pirelli sau Nike. Ma rog, probabil va avea o sectiune de Arhiva foarte bogata. Are de unde...Asa ca... Accesati aici

Mie imi place Ikea pt ca...

...stiu sa se promoveze. N-au trecut decat cateva saptamani de cand Ikea a venit in Romania. Toata lumea spune ca e firma tare. Subscriu. Nush care e treaba cu mobila, dar pe publicitate sunt tari. Comunica exact ceea ce spune toata lumea despre ei: ca sunt practici si pragmatici. La obiect. La urma urmei, nimeni nu vrea o mobila care cante si sa danseze, nu?


Nike a decis: Rooney rastignit, Ronaldo zeu!

Pentru ca ieri am postat ultima realizare publicitara a Nike, facuta de Widden&Kennedy, m-am gandit sa mai arat inca o mostra a agentiei publicitare olandeze, care, by the way, este foarte tare. Campania a starnit dezbateri aprinse in Marea Britanie, anul trecut, in timpul Cupei Mondiale. Tot Nike a creat si un precedent, Ronaldo (colaborare cu Pirelli).

Anul trecut, prin vara am scris un articol in gsp pe tema asta: aici



Thursday, April 26, 2007

Monday, April 23, 2007

Offensive ads ?

Gucci, Ralph Lauren Polo, Calvin Klein, Winston, Dior, Dolce & Gabbana. Cateva dintre cele mai tari branduri din lume isi fac reclama intr-un mod mai mult decat ostentativ. Tupeu sau avangardism? Umor sau nesimtire pe fatza?
Intrati aici pentru a vedea mai pe larg despre ce e vorba.
Ma intreb cate amezi si-ar fi luat de la CNA daca aceste reclame s-ar fi lansat in Romania? De fapt... s-ar fi lansat?

Fara alte comentarii, imaginile: