Tuesday, April 03, 2007

Basescu, suporterul

A stat cu Gigi la aceeasi masa, indemnand la buna intelegere, impacare si conciliere dupa ce Steaua a trecut de Rapid anul trecut in UEFA. Acum s-a plantat in mijlocul suporterilor rapidisti. Basescu diplomatul. Basescu suporterul.


Basescu cel care are nevoie de voturi. Si de popularitate. Si atunci, si acum. Aceleasi echipe, doua atitudini diferite.
Cu cine tine Basescu? Nu este important. O intrebare care nu merita cautarea unui raspuns. Sau, daca ar fi sa nauntam, Basescu tine cu situatia, cu faptele care-i modeleaza lui imaginea. O strategie care a prins atat de bine la public, dar care, analizata devine plictisitoare. "Sunt unul de-al vostru!", pare sa spuna Basescu prin tot ceea ce face.
Poate Basescu a stat intre suporterii rapidisti pentru ca tine cu Rapidul, n-avea printre ce suporteri stelisti sa stea, si ar fi fost aiurea sa-l injure galeria pe presedinte, nu? :). Ne-am obisnuit cu MR. President asa. Sa apara neanuntat la evenimentele pe care poporul le traieste cu patos. Sa transforme in Air/ Earth/ Water Force One orice loc unde merge. Basescu anima locul.

PS: Poate o sa-l vedem saptamana viitoare pe Ghencea la Steaua-Dinamo, pentru ca la concertul celor de la Rolling Stones sigur va veni. Neobservat. Neanuntzat. Cu familia.

3 comments:

Anonymous said...

Pe Ghencea nu merge, că merg eu. Am zis să ne împărţim meciurile aşa: la Rapid - Steaua, actualul preşedinte, la Steaua - Dinamo, viitorul preşedinte. :D

adrianpopa said...

pana una-alta poate imi faci si mie rost de bilet :P

Anonymous said...

Bai, articolul asta n-ar trebui sa stea, in niciun caza la categoria Politica. Oricum ai da-o, tot despre fotbal e vorba mai baiatule!