Thursday, March 08, 2007

O seara nebuna, nebuna, nebuna!

Una, doua, trei, patru, cinci...Nu! Unaaaa, douaaaa, treeeei, paaaatru, cinci, sa-se? Cate biciclete a facut asta?! Nu se poate! Nu mai tin numarul. Si e pe slow-motion! Deci. Una, doua, trei, patru, ciii-nci. Sut si...mingea intra in plasa si in inimile frnacezilor de pe stadion. 2-0. Pentru Roma!! Linstea de pe Gerland iti sparge timpanele. Suporterii se uita inmarmuriti la ce se intampla pe teren. Apropo, ce se intampla pe teren?! Al doilea sut pe poarta, al doilea gol. Precizie nemteasca! Nu, Manci-neasca.
Era minutul 44 in Liga si Europa ramasese fara Lyon, Barca, Inter si Chelsea! Adica, toate favoritele erau afara din fotbalul care conteaza. Inter ghinionista (dar ce mai conteaza), Barca impotenta, Chelsea derutata, Lyon debusolata. Mai micii din fotbalul mare au bagat material aseara.
Porto, Roma, Valencia si Liverpool (cu mentiunea ca ultimiele doua numai echiipe mici nu sunt, dar nici favorite nu erau la tragera la sorti) le-au dat peste nas favoritilor cu care au jucat. Dintre cele patru "mici" doar Porto a pierdutcalificarea. Ghinionul lor s-a numit Elton, portarul care a reusit sa scape in poarta o minge care n-a avut nici o secunda pretentia ca va deveni un gol gand va creste mare. Chelsea a fost singura care a scapat dintr-o seara in care pe favoriti i-a defavorizat fie propriul joc, fie norocul.

PS: Ce sezon amar pentru interisti, sa nu mai ai nici un obictiv la mijlocul returului! Serie A este castigata, Liga este pierduta. A mai ramas Cupa. Ea este "evergreen" pentru interisti, au castigat-o in ultimii doi ani, vor trage tare s-o ia si anu' asta. A ramas singura provocare.

Si inca ceva. Tocmai am vazut saptamana trecuta The Prestige. Sa-mi spuna si mie personajele din film, ce a facut Amantino aseara a fost magie adevarata sau truc?

No comments: