Wednesday, March 07, 2007

Nimic nou pe frontul de Vest?

Liverpool-Barcelona. Milan-Celtic. Chelsea-Porto. Man.United-Lille. Bayern-Real Madrid. Lyon-Roma. Si Arsenal-PSV. Incepe sa se cearna sita. Si nu cred ca va trec nici o impuritate. Vor trece aia care joaca. Daca Lille debordeaza de fotbal va trece de Manchester. Dar e greu de crezut... Liverpool a executat-o pe Braca pe Nou Camp, desi n-au jucat nimic in primele 20 de minute. Inter degeaba se plimba ca Voda prin loboda in Serie A, ca a dat Valencia cu ei de pamant acum 2 saptamani. Dar s-au ridicat. Sa vedem, pe Mestallia ce va fi?
Scurt. Bracelona, Milan, Chelsea, Manchester, Bayern (da, Bayern!) si Lyon. La Arsenal cu PSV e mai greu. Si pentru ca PSV a batut acasa cu un scor meschin. Nu ca n-ar fi Arsenal in stare sa bage multe goluri, dar imi este greu sa cred ca nu va primi cel putin unul. Sa spunem Arsenal, pentru ca au facut un meci foarte bun cu Chelsea cu pustii crescuti sau recrutati de fragezi de prin Europa.
Si apoi, la final...parca n-as spune nimc. Sa spun, sa nu spun? Daca spun, nush daca se va realiza... Greu de tot. Valencia-Inter. Doar atat: Ce sezon urat ar fi pentru nerr-azzuri daca ar lua titlul la pas dar ar iesi inca din "optimi" din Liga ? Cenusiul este o culoare urata.
Nu cred in surprize. Nu acum. Nu "scapam" de Barcelona, Celtic n-a batut nici un meci in Liga, in deplasare!, deci Milan, cu toate ca usturaaaaa!, Chelsea-Porto si am spus totul, Lille si-a pierdut suflul din minutul in care Giggs a bagat-o in atze marshaveshte, Bayern a fost peste Real, chiar pe Bernabeu, si sunt nemti, ce dracu!, 1-0 este croit pentru ei, iar Roma nu scapa fara trei la Lyon.
Inter, Valencia, Arsenal sau PSV?

No comments: