Friday, March 09, 2007

Liga Cascadorilor Rasului

Episodul 1. Face Interul ce face si tot in fund cade. Fie dupa inca un rezultat care ar fi putut fi, fie dupa un pumn zdravan adminstrat de vreun jucator al echipei adeverse. Marti seara Valencia a trecut peste Inter, si la propriu, si la figurat. Dupa ce tocmai si-a plictisit acest sezon, iesind din singura competie in care mai avea ceva de demostrat, Liga Campionilor, Interul a plecat de pe Mastallia cu o calificare ratata si un jucator, Burdisso, pocnit. Amuzanta poza de mai jos. Cata vigoana, cata agilitate si, mai ales, cata incrancenare! Toate elemente necesare obtinerii unei victorii pe Mestallia. Pacat ca s-au activat in randul interistilor abia dupa meci.
Sfat pentru Mancini: In loc de indicatii tactice cate un pumn in fatza inainte de fiecare meci pentru fiecare jucator si rezultatele nu vor intazia sa apara :)

Episodul 2. E minutul 80 al meciului de pe Allianz Arena si Bayern conduce pe Real cu 2-0. Penalty pentru Real, semn ca Ljubos Mickel are un fel de daltonism arbitral, - vede numai ce nu este - dar nu despre asta e vorba. Van Nistrelooj isi aseaza meticulos mingea si...Stati! Ca Van Bommel are chef de joaca. Inainte si inapoi, de jur imprejurul semicercului din afara careului de 16 metri. Shicanari si imbranceli cu shamanul Diarra - vezi ca-ti face asta vreo schema voodoo. Da' ce in biletul meciului este inclus si un numar de comedie/ pantomima? Ce milioane de dolari?, ce miza importanta a meciului?, ce tensiune? Prinsea, tata! Refulare live, in "optimi" de CL. Reminiscenteze ale unei copilarii nefericite. Sau poate prea fericite.
Vorbele nu pot reda amuzamentul fazei, cel putin nu vorbele mele, asa ca va invit sa-o (re)vedeti singuri:
http://www.youtube.com/watch?v=N_Xy0bosfsE

No comments: