Tuesday, March 27, 2007

Cea mai buna miscare de PR!

"Nationala" se PR-izeaza. Nu mai este ca pe vremea lu' Tata Puiu cand femeile erau date jos din autocare sau soferii trebuiau sa gandeasca adevarate de strategii de parcare, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa dea inapoi atunci cand plecau la drum. De la credintze populare, misoginiste, chiar shaman-iste indraznesc sa spun, la, sa-i spunem, dialogul cu presa si PR-izarea unei "nationale" care vrea. Asta pe fondul unui rezultat bun (trebuia mentionat pentru ca altfel am fi facut a cincea parte a Tacerii Mieilor).


Spuneam ca "nationala" se PR-izeaza. Cronologic: Chivu se scuza pe blogul lui si la TV, parca ar fi acuzat de omor din culpa, ca nu poa' sa joace. Mai degraba haios decat de bun simt (n-a fost vina lui ca i-a spart nasul Fred). Ar fi trebuit sa iasa cu scuze dupa ce si-a rupt degetul de la picior cand, cica, juca tenis. Apoi VINE IN OLANDA, tine discursuri in vestiar, incurajari, bla-bla-uri. Discursul tuturor este echilibrat inainte de meci. Moderati dupa. Ogararu, desi din punct de vedere tehnic nu face parte din nationala, spune ca cel mai mult i-a placut Contra, Chivu spune ca i-au placut fundasii centrali (avea si de ce!).

Dar cel mai tare dintre toti, si la acest capitol tot Mutu a fost. N-a facut mare lucru. A jucat ceea ce juca pe vremea cand era la Juventus, "trabajador", "trabajador stanga". De sus in jos. Din tusa in tusa. Si, cel mai important, a bagat o alunecare. O alunecare cat o remiza, cat o confirmare, cat o PR-izare!O alunecare cat o calificare. Tackling la simpatia fanilor. Touchee!

No comments: