Wednesday, June 27, 2007

Curva sud

A venit din sud. De la Craiova. Nu se intelege cu aia de la Sud, totusi. Cu peluza sud. Dar tot in sud pleaca. La arabi. Pe bani multi! 2,7 milioane de dolari. Cel care s-a dat in spectacol cu iubirea sa pentru Steaua, dar care, - paranteza - a dat spectacolul afara din Ghencea, s-a dat pe petrodolari. Olaroiu este un profesionist, multa lume o spune, dar profesionist pe bani multi. Este un pofesionist...de lux. Trebuie sa aiba grija de familia lui... Sau poate de reputatia lui. Dupa ce a castigat o juma de campionat, a ratat o finala de Cupa UEFA si s-a tarat intr-un campionat in care "a reusit" sa ia bataie in Ghencea dupa 18 ani, Oli simte ca s-a incheiat un ciclu. De ratari.

PS: N-avea cum sa ceara Olaroiu unui arab "ceva ce nu-i poate da". A cerut, ca orice "profesionist", banii inainte, a negociat la sange, ca stie ce meserias este.

7 comments:

Anonymous said...

Acu' ce voiai? din iubire se poate trai, dar rau.
Iar cu negociatul sa stii ca nici nu-i asa rau sa iei banii inainte. Altminteri poti ramane ... stii vorba! Hai, ca sunt culmea! Scuze!

adrianpopa said...

Titlul ramane in picioare... Oli nu cred,schimba pozitia...;), de, e versat...:)))

Anonymous said...

...Asta a fost un comentariu pe care mi l-a blocat Cristi: "scrie-l, AP (articolul)!" Si e legat de Videanu si autobuze.

adrianpopa said...

cam comunist cristi, spune-i ca asa n-o sa-si mai indeplineasca visul de a ajunge redactor sef la Libertatea :)

Anonymous said...

cred că puţini antrenori pt refuza un salariu extreeem de mare.

adrianpopa said...

pe bani multi, pe bani putini, tot fufa este...

nin said...

Cum stai cu interviul? Sau te-au mai domolit cele cateva grade in minus fata de saptamana trecuta?