Friday, March 16, 2007

Ganduri negre-azzure

Un interist de vorba cu sine:
"Nu credeam sa prin in viatza un titlu al Interului, la ce joaca echipa de 15 ani incoace. Nu va faceti griji, nu sunt bosorog si n-am nici vreo boala maligna. Din cate stiu. Am prins doua! Pana acum... Unul verde - luat pe hartie, altul cenusiu - cu un Milan chirnog si un Juventus al cavernelor Seriei B.
O picatura de frustrare in ego-ul fiecarui interist. Dupa ce ne-am stors de 17 ani incoace sa luam un titlu, tot ce ramane este picatura asta de amar?!...Un sentiment de strazi goale dinVanilla Sky.
Spuneam ca avem titluri de culori care nu se integreaza in paleta "Asa as vrea sa fie" a gandurilor oricarui interist. Cenusiul si verdele nu sunt complementare. Cenusiul merge cu roz, vedele cu rosu. Vrem un campionat roz, in care toate sa merga ca pe roate. Vrem unul rosu, un rosu vascularizant, cardiac, pe care sa-l castigam la un micro-punct. In fatza lui Milan si Juventus.
E trist sa te intreci la saritura in inaltime cu lilimputanii sau cu ciungii la aruncarea greutatii.
Interul trebuie, nu numai sa castige titluri, ci sa bata pe Juventus si Milan. E blestemul echipelor care se vor MARI".


6 comments:

Anonymous said...

=))) e echipa de nivelul Valenciei, Lyonului, lui Wreder Bremen..o echipa ce nu va iesi niciodata in fata. As putea sa ii spun chiar mediocra ;)

adrianpopa said...

depinde ce intelegi prin a fi mediocru. 15 titluri, 2 Ligii ale Campionilor, 3 Cupe UEFA (pe vremea cand in UEFA mergeau doar locurile 2 si 3!)plus niste Cupe ale Italiei si Cupe Intercontinentale... Real Madrid n-a castigat nimic 30 de ani pe plan extern, apoi a luat 3 Cupe ale Campionilor si e cea mai mare echipa din lume. Nu confunda perioadele proaste cu o intreaga istorie.

Bogdan said...

off topic: vezi acolo, la profilul tau: "Every passing moment is another chence to turn it all around (Vanilla Sky)". oi fi exagerat, dar nu e chance?

adrianpopa said...

este...sunt un actor grabit ;)

Anonymous said...

Inter e o super echipă şi sezonul ăsta a mertitat să cîştige. şi nu contează că e pe primul loc cu Juve în B şi Milan depunctată. A învins Milan în acest sezon.

Ce spun că e nasol pentru ei este eliminarea din CL. Nu mă aşteptam...

adrianpopa said...

multumesc Paul. Stand up for me. I-am batut pe Milan de doua ori anul asta...Nush de cat timp nu s-a mai intamplat asta....Ahaaa!!!