Saturday, February 17, 2007

Reset Oli

Nici nu incepe bine meciul si Cernea se afoneaza. La sutul lui Alfaro. Era doar minutul doi. Oli este in picioare. De pe la doishpe noaptea, al zilei de miercuri. Se agita, gesticuleaza, se vascularizeaza. Ventilator la marginea terenului. Vine ratarea lui Kerjakov. Ce mai vaiet!, ce mai zbucium! Si intern si extern. Min. 15- Cernea iese aiurea pe o centrare, ii sta inima in piept, dar mainile parca sunt in transa, nu se mai opresc din gesticulat.
Steaua incepe si ea sa joace ceva-ceva, si dupa bara lui Bostina, da gol... Stelistii fac un mall al bucuriei in timp ce spaniolii incerca sa-i surpriinda pe o contra-faza zilei! (multumesc Andrei) Stelistii se bucura ca au marcat, spaniolii se bucura ca stelistii se bucura si pot pleca pe contra. Arbitrul, batzos. Enervant de corect. Arata cu mana spre mijlocul terenului, dar nu in semn de gol validat ci de lovitura libera indirecta pentru Sevilla. Foc si para! Si Oli, si Meme!! Plus jucatorii si suporterii, minus arbitul si galeria Sevilliei.
Vine minutul 41. Cernea, dupa o incercare pasar-ras-lungiana se trezeste in afara careului de 16 metri si e lovitur libera pentru iberici. Sut Dani Alves (ce jcator!) mingea intra printr-un zid care s-a speriat ca de o ghiulea, Radoi inceraca s-o degajeze dar Poulsen o baga cu sete in atze.
Oli...se linisteste. Se reseteaza. Si ia pozitia. Care? Cum care? Ce pe care o ia mereu cand se impasuieste. Pozitia Lyon, Real, MIDDLESBROUGH!! Ati vazut-o si, daca nu-i i-a sarit de tot mustarul lui Gigi, o s-o mai vedeti pana la finalul sezonului. Arta! Pura arta!! Ganditorul de la Hamangia!

Am acasa un calculator vechi de 10 ani. Zgomotul pe care il face cand se blocheaza si nu mai vrea sa meraga decat daca-i dau un pumn sau il scot din priza i s-ar potrivi de minune tehnicianului twenty-4-seven. Nu putem sa tabaram cu pumnii pe Olaroiu, dar ce i-ar prii o scoatere din priza.

2 comments:

Anonymous said...

usor-usor, dvd-o-filu( si atat) asta cu alura de parvenit, care a trait o viata ca un cetatean de rand, dupa care a dat norocu peste el- gigi naivu-, va scoate pula si va zice: bai muistilor, voi aia care platiti milioane pe bilete, care inghetati ca niste cacati pe ger si fierbeti la 40 de grade pe stadioane, cu ce tupeu imi cereti mie explicatii?! daca nu va convine, nu mai veniti sau tineti cu alta echipa! da bah oli, da' vezi tu, aici nu e ca la televizor. Aici e vorba de sentimente, de pasiune.Da' tu de unde sloboz sa stii?!Tu ai fost un fotbalist, pardon, jucator de fotbal, la fel ca aia care sciru pe bloguri fara sa se semneze:A-NO-NIM! Te-ai dus in Japonia sa te prostituezi pentru bani. L-ai gasit si pe ochi-de-vultur( vede daca unu e fotbalist de aici pana in Brazilia ) si profitati ca ciobanu ala nu se pricepe la fotbal. Bai paduchilor care sunteti paduchi, BASTA!, Plecati de la Steaua!!! Lasati-i pe altii care si-au rupt picoarele pentru echipa asta. Lacatus, Hagi, Dan Petrescu au iesit deja la incazlire. Sper ca George sa citeasca bine jocul si sa vada ca se impun neaparat doua schimbari: meme si oli, amandoi avand aceleasi afectiuni: fractura de bun-simt si aroganta acuta.
P.S.meme, stelistule, ma tii minte cand plangeai de bucurie dupa ce moldovenii tai de la galati bateau pe Steaua?

adrianpopa said...

:))))))))))))) Bai, ce sa spun? Esti foarte ofensiv! Esti o versiune hard-core a ceea ce am scris si gandit si eu. Da' sa stii ca sunt multi care te-ar contrazice cu argumente, zic ei, foarte puternice, cum ca Oli este si va fi un mare antrenor (vezi ce se scrie pe, cica-site-ul OFICIAL al Stelei).
Imi pare bine ca te-am facut sa dai frau liber sentimentelor care te incearca pe al meu blog. E o onoare:)
Cred ca anu' asta se termina invincibilitatea Stelei acasa impotriva lui Dinamo, iar Rapid s-ar cam putea sa ne execute in Giulesti (stii ca vb noi).
Poate ne umileste Sevilla in retur...si ne face Gigi o surpriza placuta...debarcarea Antrenorului 24/7
Iti doresc sanatate!